Olie vervangen

Olie vervangen

Het regelmatig verversen van de olie is essentieel voor het onderhoud aan je auto. Een goede smering van je motor verlengt de levensduur van je auto. Daarnaast zorgt het dat je motor continu topprestaties levert, langer meegaat en in perfecte conditie blijft. Het gebruik van goede motorolie is daarom van groot belang.

Algemene reparatie

Algemene reparatie

Autoproblemen, autoschade of toe aan onderhoud?
Voor autoproblemen, schade en onderhoud bent u bij Auto Service Kampen Auto’s aan het juiste adres! Wilt u een snel en vrijblijvend advies, neem dan contact met onze op.

Airco reparatie

Airco service

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Heb je het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? En heb je last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet? Dan is het tijd voor onze uitgebreide Airco Combi Servicebeurt

APK

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
- De keuringplicht geldt pas na 3 jaar, en daarna jaarlijks
- Is uw auto ouder dan 30 jaar, dan geldt een 2 jaarlijkse APK
- Voor auto’s die geregistreerd zijn voor 1 januari 1960 geldt geen keuringsplicht meer.

Auto verkoop

Auto verkoop

Een auto verkopen is een tijdrovende klus. Wij kopen je auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat van de auto. Ben je benieuwd naar het beste bod dat je voor je auto kunt krijgen? Neem dan contact met ons op. Maak vervolgens een afspraak. Je hoeft dus nooit ver te zoeken om je auto aan ons te verkopen.

Banden

Banden

Buiten een goed advies m.b.t. uw banden kunt u bij ons ook terecht voor auto onderhoud. Denk aan een APK keuring door een erkende keurmeester, waarbij uw voertuig op essentiële punten wordt gecontroleerd. Samengevat is Auto service Kampen het adres voor gedegen bandenadvies en al uw auto onderhoud in Kampen!
De juiste banden koopt u bij ons. U kunt bestelde banden in Kampen laten vervangen.

Auto service Kampen © All Rights Reseverd

Design by W3Layouts-Solutiosn IT Drenthe